Beleef het in de Proeffabriek

Kom op zondag 28 mei tussen 12.00 en 18.00 uur naar de Proeffabriek en stap in onze beleving. Shop, proef, borrel, spel en geniet vooral! Er zullen op deze dag verschillende activiteiten binnen de Proeffabriek zijn.

Er zal live muziek aanwezig zijn, verzorgt door Phoenix Cultuur. Ook worden er live plaatjes gedraaid door DJ D'YOR. Onze DJ is terug te vinden in de stuurhut bij DIS.

We richten ook weer een kinderspeelplaats in waar de kinderen zich lekker in kunnen uitleven. Er kan weer worden gesprongen, gespeeld en geknutseld. De knutselhoek zaal verzorgd worden door In je nopjes. En laat je schminken als jou super held of heldin door Lievefeestbeestjes

Het is natuurlijk het seizoen van de aardbeien en asperges, 28 mei zijn deze ook terug te vinden bij ons. Met de aardbeien en asperge smullerij. Wat dit precies betekend houden wij nog even geheim!

Ook is er live muziek in Cultuurcafé De Afzakkerij van 15.00 tot 17.00 uur. Vergeet niet ook hier even een dansje te gaan wagen.http://www.afzakkerij.nl/programma/hillbilly-hayride-bluegrass

© Kookkunst Tinks 2018
Webdesign door Duxa.nl